Fugning af vinduer og døre

Både nye og gamle vinduer kan trænge til en omgang fugning. Fugning af vinduer og døre er vigtigt – både for et bevare vinduerne og dørenes holdbarhed, men også for at sikre mod fugt, samt bidrage til, at der ikke siver varme ud om vinteren. Gamle fuger eller dårligt fugearbejde udgør nemlig en risiko for dit indeklima, og så er det bestemt heller ikke godt for varmeregningen. Så lad os hjælpe med at fikse dine fuger, så du kan få et bedre indeklima og spare lidt på varmeregningen om vinteren.

Fugning til både private og erhverv

Vi klarer professionel fugning af vinduer og døre hos både private og erhverv. Det gælder både når du har fået nye døre og vinduer, eller hvis de gamle fuger trænger til en udskiftning. Arbejdet udføres med en særlig fugemasse, der er udviklet specielt til vinduer, døre og facader. Vi kan klare både indvendig og udvendig fugning af vinduer og døre. Det er vigtigt at arbejdet gøres professionelt for at sikre et godt resultat – og det er her Thomas Fugemand er din fugemand. Med mange års erfaring inden for fugearbejde er jeg professionel og kvalitetsbevidst. Jeg sørger for et grundigt fugearbejde, både indendørs og udendørs. Og har du ekstra fugeopgaver indendørs, f.eks. fugning af badeværelset eller fugning af køkkenet? Så er jeg (fuge)manden til opgaven.

Hvorfor er det vigtigt at fuge vinduer og døre?

Fugning af vinduer og døre og facader er utroligt vigtigt. Det er nemlig med til at tætne omkring vinduer og døre, så der ikke trænger luft og fugt ind. Det har altså betydning for temperaturen og varmeforbruget i din bolig, fordi du med tætte fuger sikrer, at der ikke kommer så meget træk ind i hjemmet. Vi ved godt, hvordan vinduer i gamle byggerier er mere utætte, og vi kan mærke, hvordan den kolde luft suser ind omkring vinduerne om vinteren – vi kan sågar høre det. Tætte fuger er med til at bevare temperaturen i dit hjem, og så sørger de også for at øge holdbarheden på dine vinduer og døre, da der ikke kan trænge så meget fugt fra omgivelserne ind. Fugning af vinduer og døre er altså vigtigt, både de indvendige fuger, såvel som de udvendige fuger. Med professionel fugeservice du sikret et godt og holdbart resultat, der kan forbedre tilstanden af din bolig. Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på fugning af vinduer og døre.

Fugning af vinduer i Aarhus, Silkeborg og omegn

Er vinduerne utætte og trækker det? Så er det nok tid til at få kigget på fugerne omkring dine vinduer. Thomas Fugemand hører til i Sorring lige midt imellem Aarhus og Silkeborg, så er du på udkig efter en professionel fugemand i det midtjyske, kan du regne med mig.

Jeg kommer gerne forbi dig, som bor i:

  • Aarhus
  • Silkeborg
  • Randers
  • Ry
  • Horsens
  • Skanderborg
  • Viborg

Står din by ikke på listen? Så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig og høre, om jeg kommer forbi dig i din by.