Bordplader

Fugning af bordplader

Pas godt på dine bordplader med godt og professionelt fugearbejde.

Der findes mange forskellige slags bordplader til både køkkener, badeværelser og bryggers. Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Dog kræver bordplader af træ løbende vedligeholdelse, og så er det utroligt vigtigt at fugearbejdet er i orden. Et godt fugearbejde er ikke noget alle bare lige kan lave – og det er vigtigt, at fugning af bordplader er lavet på en ordentlig måde. Både for at sikre et holdbart resultat, der hjælper med at beskytte bordpladen, men også for at det rent æstetisk ser pænere ud. Så ønsker du et professionelt fugearbejde, der både er holdbart og ser godt ud – så kontakt mig her og få et uforpligtende tilbud på fugning af bordplader.

Vælg den rigtige fugemasse

Fugning af bordplader er vigtigt for at forlænge bordpladens levetid. Det sikrer bordpladen mod, at fugt trænger ind under og laver skader på bordpladen. Fugning er også med til at sikre bordpladen mod skimmel og fugt. Det er derfor også vigtigt, at vi bruger den rigtige fugemasse.

I køkken og bryggers er det vigtigt med en holdbar og blød fugemasse, som sikrer et jævnt og tæt resultat. Og tæt er virkelig nøgleordet her – for i køkken og bryggers er det vigtigt, at der ikke kommer snavs ind under fugemassen og bordpladen, da det danner grobund for bakterier.

Omkring håndvaske sørger vi desuden for at benytte os af en særlig vådrumssilicone, da den bedre kan tåle mængden af vand. Det gør sig gældende i både køkken, bryggers og badeværelse, fordi det ind imellem sker, at vi kommer til at sprøjte med vand eller spilde lidt, når vi vasker hænder eller vasker op. Det er derfor utroligt vigtigt, at vi tætner disse områder godt. En tæt fugning sørger nemlig for, at der ikke kommer vand ind under.

Læs mere om, hvordan vi klarer fugning i badeværelse.

Professionel fugeservice

Godt fugearbejde er vigtigt, og skal det være det bedste af det bedste, skal du gå efter professionel fugeservice. Jeg er din professionelle fugemand, og jeg er klar til at sætte prikken over i’et på dine bordplader – både for at opnå et flottere resultat og en længere levetid på dine bordplader.

Har du fået nyt køkken eller badeværelse, eller skal dine gamle bordplader udskiftes? Så kontakt Thomas Fugemand i dag og få et tilbud på fugning af bordplader.

Få et tilbud

Udfyld formularen, så vender vi retur med et godt tilbud på din opgave.