Fugning af badeværelse

Badeværelset er et vigtigt rum som udsættes for lidt af hvert. Her er det ofte store mængder vand i brusekabine, badekar og omkring vasken, som badeværelset dagligt udsættes for. Derfor er det vigtigt, at vi forlænger materialernes holdbarhed med godt fugearbejde. Fugning af badeværelset er altså alfa og omega for, at du kan have et flot badeværelse, der holder i mange år.

Fuger i badeværelse er med til at skabe et flot og mere afsluttet finish – og så er det også med til at beskytte fliserne, samt områder omkring bordplade og vask i badeværelset. Det gør sig også gældende i køkken og bryggers.

Fugning i badeværelset er vigtigt

Fugning i badeværelset er utroligt vigtigt, og der stilles høje krav til, at det gøres ordentligt. Det gælder både, når vi bygger nyt badeværelse, eller når gamle badeværelser skal renoveres, eller de gamle fuger skal skiftes ud.

Fuger i badeværelset bliver udsat for en del, og derfor har de ofte en lidt kortere holdbarhed end andre steder i hjemmet. Derfor er det også vigtigt, at fugningen gøres professionelt, og at der bruges fugemasse af høj kvalitet. Thomas Fugemand har mange års erfaring med professionel fugning af badeværelser – her bruger jeg fx i brusekabinen og omkring badekar en særlig Vådrumssilicone, der sikrer et godt og holdbart resultat, og som kan holde til vandmængderne. Det er nemlig vigtigt, at fugerne er 100% vandtætte for at undgå fugt og vandskader.

At fuge badeværelset er derfor ikke en opgave, du selv bør kaste dig ud i. Først og fremmest kan det være svært at lave et flot resultat og finish, men kommer du til at lave fejl, kan det have store konsekvenser. Du kan risikere fugtskader, som kan ødelægge materialerne og foresagde skimmelsvamp.

Professionel fugning i badeværelset

Det er derfor vigtigt, at hyre en professionel fugemand til at fuge dit badeværelse. Med Thomas Fugemand som din fugemand får du et godt og holdbart stykke fugearbejde. Med de rigtige fugemasser af høj kvalitet og et godt håndværk, sørger jeg for at dine fuger bliver lavet ordentligt og er mere holdbare – og så ser det flot ud.

Når jeg laver nye fuger i badeværelset, sørger jeg først for at fjerne de gamle fuger, og dernæst rengøre området, så der ikke sidder snavs og rester. Herefter kan jeg fuge med den nye vådrumssilicone, som kan vælges i forskellige farver, der passer til dit badeværelse. Har du specifikke ønsker, taler vi sammen om det inden, så vi kan vælge den helt rette farve til dit badeværelse.

Faste priser

Hos Thomas Fugemand kører vi med faste priser på forskellige fugeopgaver i badeværelset. Har du andre opgaver, du gerne vil have løst, kan du prøve vores prisberegner, som kan give dig et estimat af prisen på fugearbejdet. Udover vores prisberegner, kører vi faste priser på følgende:

  • Fugning af nyt badeværelse: 2.500,00 kr.
  • Fugning af nyt badekar: 1.250,00 kr.
  • Omfugning af bruseniche: 2000,00 kr.
  • Omfugning af badekar: 1.650,00 kr.
  • Omfugning af hele badeværelset: 3.500,00 kr.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på fugning af badeværelse.

Thomas Fugemand – din fugemand i Aarhus og omegn

Jeg holder til i Sorring lige mellem Silkeborg og Aarhus, så er du på udkig efter en professionel fugemand i Aarhus, Silkeborg eller Randers i forbindelse med fugning af badeværelset, kan du trygt regne med mig. Thomas Fugemand er din professionelle fugemand i Midtjylland.

Har du flere fugeopgaver, du gerne vil have hjælp til, kan det også klares. Jeg tager mig af alle typer opgaver inden for fugearbejde. Ikke bare fugning af badeværelse, men også fugning i køkkenet, fx bordplader, fugning af vinduer og døre, samt gulvfuger. Så står du også skal igennem en renovering af fx køkken og bad, eller har du fået lagt nyt gulv, eller trænger vinduet i badeværelset også til en ny omgang fuge i samme omgang, kan vi samle opgaverne.

fugning i badeværelse